Bericht 07-sept-2011
 
 

Het einde van de € 4,95 online backup dienst

Steeds meer partijen stoppen met het aanbieden van de online backup voor 'een paar Euro per maand'. Eerst is door de meeste partijen al het quota verlaagd. Zo heeft Mozy het backup quota van 'onbeperkt' naar een beperkt aantal GB gelimiteerd. De aanbieder Jamby is volledig gestopt met de dienstverlening en annuleert alle overeenkomsten, MobiStar (onderdeel KPN) is ook gestopt en adviseert haar klanten over te stappen naar Backup-Connect. Het zijn partijen die zich voornamelijk richten op de Consument, SoHo en Klein Zakelijk.

Daarentegen stijgt het marktaandeel van de Online Backup diensten in het MKB. Deze groei is zo'n 20% per jaar. Hier is de belangrijkste wems dat er persoonlijke support is. Dit zodat zeker is dat de juiste data veilig staat en in geval van calamiteit de klant snel weer verder kan. Backup-Connect geeft niet alleen persoonlijke support, maar doet ook nog eens dit pro actief. Zo worden problemen verholpen voordat de klant hier last van heeft.

Probeer de online backup van Backup-Connect via www.dertigdagengratis.nl.

Voor meer informatie: www.backup-connect.nl of www.onlinebackup.nl

Naar het Perscentrum

© Backup-Connect International B.V. – Backup-Connect is een geregistreerd handelsmerk - HR -

Vergeet niet dat het zonder toestemming gebruiken van andermans teksten van het web van slechte manieren getuigt en een schending van het auteursrecht kan inhouden.


 
 
Backup Connect  

Backup-Connect International B.V.
NL: 036-711 28 30
BE: 02-80 80 50 6
www.backup-connect.nl
www.backup-connect.be