Bericht 09-februari-2012
 
 

De beste backup voor Hyper-V en VM Ware is een online backup van Backup-Connect.

Backup-Connect biedt nu de backup voor Hyper-V en VM Ware. Online, dus direct veilig opgeslagen buiten het bedrijfsnetwerk, met de vertrouwde kwaliteit van Backup-Connect.

De online backup was al mogelijk vanuit de Virituele omgeving, maar nu kan de hele virtuele omgeving mee als image in de backup. We zijn al een tijdje aan het testen. Eigenlijk zijn de reacties unaniem: dit is de beste backup voor de virituele omgeving.

De eerste keer wordt de volledige image meegenomen in de backup. Hierna worden alleen de wijzigingen van de image meegenomen met de volgende backup’s. Een uiterst snelle, efficiënte en veilige methode. Ook partners die enthousiast waren over VEEAM, kiezen nu voor de online virtuele backup van Backup-Connect.

Backup-Connect is bezig met de laatste fase voor het commercieel uitrollen van de Virtual Machine backup (Beta test). Hiervoor zijn wij nog op zoek naar partners die willen testen. Dus, wil je testen, bel ons op 036-711 28 30.

Probeer de online backup: dertig dagen gratis

Voor meer informatie: www.backup-connect.nl, www.onlinebackup.nl, www.online-backup.be

Naar het Perscentrum

© Backup-Connect International B.V. – Backup-Connect is een geregistreerd handelsmerk - HR -

Vergeet niet dat het zonder toestemming gebruiken van andermans teksten van het web van slechte manieren getuigt en een schending van het auteursrecht kan inhouden.

 
 
Backup Connect  

Backup-Connect International B.V.
NL: 036-711 28 30
BE: 02-80 80 50 6
www.backup-connect.nl
www.backup-connect.be
www.backup-connect.com