Persbericht 1-aug-2011
 
 

Backup-Connect neemt online backupdiensten van IJsselstein IT Services over

ALMERE, 04-08-2011 -- Backup-Connect, leverancier van de dienst online backup voor het MKB, heeft de online backupactiviteiten van IJsselstein IT Services overgenomen. Door de overname versterkt Backup-Connect haar marktpositie in Nederland.

Hilco de Roo, Commercieel Directeur van Backup-Connect: “Het overnemen van online backup activiteiten van andere aanbieders is een belangrijk onderdeel van de groeistrategie van Backup-Connect. Met de overname van de backup activiteiten van IJsselstein IT Services versterken we ons marktaandeel en hebben we er een interessante partner bij om onze autonome groei verder gestalte te geven. Voor de meeste bedrijven is het veel rendabeler om de online backup als Full Service af te nemen dan om de dienst zelfstandig te onderhouden. Om deze reden stoten nu veel bedrijven deze dienst af. Backup-Connect levert voor deze bedrijven een naadloze migratie voor de online backup klanten.”

Sjoerd IJsselstein, Directeur van IJsselstein IT Services: “ Het zelfstandig aanbieden van online backupdiensten rekent IJsseltein IT Services niet langer tot de kernactiviteit. Uit dien hoofde hebben we besloten om op zoek te gaan naar een gespecialiseerde partner om onze bestaande klanten onder te brengen en waarmee we samen de online backup business verder kunnen uitbouwen. Daar Backup-Connect behoort tot de top van online backup aanbieders en wij gebruik maken van dezelfde software, lag de keuze voor Backup-Connect voor de hand. De migratie van de backupdienst heeft inmiddels al succesvol plaatsgevonden. IJsselstein IT Services biedt de dienst online backup voortaan aan als Partner van Backup-Connect. De samenwerking verloopt soepel, we kunnen gebruikmaken van het schaalvoordeel en de expertise die Backup-Connect te bieden heeft.

Over Backup-Connect

Backup-Connect is opgericht in 2002 en levert Backup-as-a-Service. Backup-Connect maakt het ICT bedrijven en ISP’s eenvoudig de best mogelijke online backup aan te bieden aan hun klanten. Backup-Connect maakt gebruik van de geavanceerde backupsoftware de 'Backup-Connect Manager’ en heeft directe verbindingen met de Amsterdam Internet Exchange. Backup-Connect biedt al haar Partners toegang tot de eigen ontworpen partner-portal en is PCI gecertificeerd. Dagelijks wordt de beveiliging getoetst door McAfee Secure. Backup-Connect heeft een uitgebreid netwerk van meer dan 650 partners en is actief in 20 landen. Voor meer informatie: www.backup-connect.nl

Naar het Perscentrum

 
 
Backup Connect  

Backup-Connect International B.V.
NL: 036-711 28 30
BE: 02-80 80 50 6
www.backup-connect.nl
www.backup-connect.be